Dziękujemy za zaufanie – kolejny event zamknięty za nami

W piątek dla jednej z łódzkich firm zagraliśmy spektakl zamknięty. Naszym gościem prosto z Krakowa była Iza Kała, która zaprezentowała publiczności spektakl „Kredyt zaufania”. Podczas prawie godzinnego, specjalnie na tę okazję przygotowanego spektaklu w formie treningu samorozwoju, widzowie świetnie się bawili; tym lepiej, że w tekst sztuki artystka wplatała ciekawostki i anegdoty dotyczące firmy, dla której wydarzenie przygotowaliśmy. Były kolorowe balony, mnóstwo śmiechu i niezwykle radosna atmosfera, która panowała zarówno podczas spektaklu, jak i w trakcie dalszej części wieczoru, podczas której zaplanowano poczęstunek.

Zagrany w piątek „Kredyt zaufania” nie jest pierwszym spektaklem zaprezentowanym przez nas na specjalne zamówienie firm w formie eventu zamkniętego. Jest za to znakomitą okazją, by przypomnieć Państwu, że Teatr Fundacji Kamila Maćkowiaka chętnie umili czas podczas uroczystości firmowych, integracyjnych, czy spotkań z okazji świąt.

Wszystkich zainteresowanych organizacją spektaklu zamkniętego dla firm zapraszamy do kontaktu pod numerem 794-460-500