Ławeczka na Piotrkowskiej – spektakl z jajem

Zmęczeni przedświątecznymi przygotowaniami? Spragnieni nie tylko mazurków czy żurku z białą kiełbasą, ale też relaksu i fantastycznej zabawy? Zapraszamy 12 kwietnia na Ławeczkę na Piotrkowskiej.

Ławeczka na Piotrkowskiej to nasz komediowy hit, który cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem widzów już od 3 lat.

Główni bohaterowie Wanda (Ewa Audykowska – Wiśniewska) i mężczyzna o wielu imionach i biografiach (Kamil Maćkowiak) spotykają się w centrum Łodzi „prawie” przypadkowo i „prawie” pierwszy raz.
Ona szuka miłości, on raczej doraźnych wrażeń, których ma w swoim erotycznym CV całkiem sporo. Ich spotkanie to kwintesencja nie tylko pierwszej randki, ale problemów które w związkach przeżywa każdy z nas…

Czy w dwie godziny uda się Wandzie zmienić mężczyznę, który jej się podoba? Czy w dwie godziny można się zakochać i zdecydować o zmianie całego życia?

Zobacz nasz spektakl, który pełen jest niespodziewanych zwrotów akcji, komicznych dialogów czy zabawnych sytuacji. To także spotkanie dwojga wspaniałych aktorów: Ewy i Kamila, którzy razem stworzyli już niezapomniany duet w spektaklu „Totalnie szczęśliwi” (Teatr im. Stefana Jaracza w Łodzi), a ich radość wspólnego grania i błyskotliwych improwizacji udziela się naszej widowni.

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych proponujemy Wam bilety na nasze spektakle w PROMOCYJNEJ cenie:

30 zł – parter

Aby kupić bilet w świątecznej cenie, zapraszamy do poniedziałku (10 kwietnia) do siedziby Fundacji Kamila Maćkowiaka (ul. Sienkiewicza 55 lok. 31) miedzy godziną 15.00 a 19.00. Możecie także dokonać rezerwacji telefonicznie, po numerem: 794 460 500, podając hasło: Wielkanoc.

Pula biletów jest ograniczona.

Bilety jak zwykle na naszej stronie w zakładce bileteria oraz pod numerem 794 460 500.

rezerwacja biletów – BILETERIA »
sprawdź – REPERTUAR »