„WIGILIA” na ulicach Łodzi

Zaczął się sierpień, wielu z Państwa jeszcze urlopuje, a dla nas to czas, w którym zawsze rozpoczynamy intensywne przygotowania do nadchodzącego sezonu i skupiamy się na reklamowaniu tego, co właśnie w naszym teatrze produkujemy.

Tym razem, mimo kojarzącego się z zimą i grudniem tytułu, w wysokich letnich temperaturach i w pocie czoła pracujemy nad dotarciem do Państwa z informacją, że 19 i 20 października odbędzie się premiera spektaklu „WIGILIA” w reżyserii Waldemara Zawodzińskiego. Prosimy Was o udostępnianie tej radosnej wieści wszystkim swoim znajomym, przyjaciołom i rodzinie, by przy naszej teatralnej, wigilijnej uczcie zasiadło jak najwięcej widzów.

W Łodzi obecni jesteśmy na wielu citilightach reklamujących przedstawienie „WIGILIA” – zapewne spotykacie Milenę Lisiecką i Kamila Maćkowiaka podczas swoich letnich spacerów czy przejażdżek rowerowych.

Specjalny materiał nakręciła podczas prób do spektaklu Krystyna Piaseczna z TVP 3 Łódź, zachęcamy do jego obejrzenia. Kliknij tutaj

Już wkrótce w magazynie „LIFEIn Łódzkie” pojawi się także rozmowa z Kamilem Maćkowiakiem, w której opowie o nadchodzącym sezonie i bardzo ciekawych planach naszego teatru związanych ze Sceną M O N O P O L I S, na której pierwszy spektakl zagramy już w styczniu przyszłego roku.

Fot. Joanna Jaros

Przypominamy, że bilety na oba pokazy premierowe przedstawienia „WIGILIA” w październiku dostępne są w naszej bileterii kliknij tutaj oraz niezmiennie pod numerem 794 460 500­­. Po wakacyjnej przerwie 11 września o 19:00 na scenie pojawi się także tak lubiana przez Was „Cudowna terapia”. Zapraszamy zarówno na nasze spektakle jak i do śledzenia wszystkich działań Teatru Fundacji Kamila Maćkowiaka.