10% rabatu na spektakle TKM!

Już w kwietniu każdy posiadacz Karty Łodzianina może skorzystać z rabatu na zakup biletów do Teatru Kamila Maćkowiaka.

Rabat w wysokości 10% przysługuje na wszystkie spektakle z wyjątkiem pokazów premierowych oraz biletów na monodram “Niżyński”

Chociaż nie urodziłem się w Łodzi, to tu jest mój dom. Tu mam mieszkanie. Tu mieszka mój tata i tu jest pochowana moja kochana mama. Tutaj też od blisko 10 lat prowadzę swój teatr. Czuję się bardzo związany z Łodzią. Tworzę w Łodzi i to przede wszystkim łodzianie przychodzą na nasze spektakle, dlatego cieszę się, że jesteśmy partnerem Karty Łodzianina, które oferuje zniżki na różne usługi mieszkańcom tego miasta” – deklaruje Kamil Maćkowiak, prezes Fundacji Kamila Maćkowiaka.

Repertuar teatru jest bardzo bogaty. Monodramy, komedie, tragikomedie, tragifarsy, dramaty, thrillery psychologiczne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Spektakle są grane zarówno w weekendy jak i w tygodniu. Szczegółowy terminarz można znaleźć na naszej stronie.

W spektaklach grają znani, lubiani i cenieni aktorzy. Na żywo można podziwiać m.in. Patrycję Soliman, która na co dzień gra w Teatrze Narodowym w Warszawie. W jednym z dramatów Jowita Budnik, laureatka Orła za pierwszoplanową rolę żeńską w “Placu Zbawiciela” mistrzowsko kreuje postać Pauliny. W innym dramacie intrygującą postać gra uwielbiana przez widzów Milena Lisiecka. A w “Idiocie”  na scenie swoją grą aktorską hipnotyzuje fantastyczna Agnieszka Skrzypczak. Z kolei w komedii bawi niezastąpiona Ewa Audykowska-Wiśniewska. Wybitnym aktorkom na scenie towarzyszą nie mniej utalentowani aktorzy m.in.: Mariusz Słupiński, Mateusz Rzeźniczak, Karol Puciaty oraz Kamil Maćkowiak.

Gramy na Bałutach, w Centrum Dialogu w Łodzi.

Zapraszamy!