Cudowna Terapia dla Zuzy

Kiedy powstawał spektakl „Cudowna terapia”, nawet nie przyszłoby nam do głowy, że to nie tylko dwa zwykłe słowa, ale że ta tytułowa terapia będzie komuś z nas tak bardzo potrzebna…W lutym tego roku córka Mariusza Słupińskiego doznała rozległego wylewu, który sparaliżował połowę Jej ciała. Ale jest szansa na operację, jest szansa, że wstanie!!!

3 kwietnia o 19.00 gramy spektakl “Cudowna terapia” tylko dla Niej – dla córki Mariusza Słupińskiego.

A zatem:

Kochani! Pomagamy!

Fundacja Kamila Maćkowiaka gra dla Zuzy Słupińskiej.

Zuza Słupińska

Zuzka Słupińska, córka aktora Mariusza Słupińskiego, którego znacie z roli terapeuty w naszym spektaklu, zachorowała. Ta uśmiechnięta, bardzo energiczna, 15-letnia dziewczyna nie biega już jak jej rówieśnicy. Miała wylew. Nie chodzi. Nie porusza się. Nie wstaje.
Aby móc wrócić do normalnego życia, Zuzę czeka najpierw operacja a po niej baaaaaaaaaaaaardzo długa i kosztowna rehabilitacja.

Serdecznie wszystkich zapraszamy na spektakl „Cudowna terapia” 3 kwietnia do Akademickiego Ośrodka Inicjatyw Artystycznych (ul. Zachodnia 54/56) w Łodzi.
Startujemy o godzinie 19:00.

Mocno wierzymy w cuda i pełni tej wiary dla Zuzy gramy!

►Na co zostaną przeznaczone wpłaty za karty wstępu na spektakl Cudowna Terapia?
Za pośrednictwem opiekującej się Zuzą fundacji, pieniądze zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitację dziewczynki.

►Gdzie odbędzie się spektakl?
Zapraszamy do Akademickiego Ośrodka Inicjatyw Artystycznych (ul. Zachodnia 54/56) w Łodzi.

►Gdzie można kupić bilety i pomóc Zuzie?
Online: https://www.fundacjamackowiaka.org/bileteria/
Telefonicznie: 794 460 500
Osobiście: FKM, ul. Sienkiewicza 55 lok. 31, godz. 15.00 – 19.00

►Kiedy odbędzie się wydarzenie?
3 kwietnia 2018 roku.

►Jeżeli masz jakieś pytania, skontaktuj się z nami telefonicznie 794 460 500 lub mailowo biuro@fundacjamackowiaka.org

►Mamy wielką nadzieję, że dołączysz do nas tego wieczoru.
Koszt biletu – 50 pln. Każda dodatkowa wpłata będzie mile widziana.

Wszystkie wpłaty za karty wstępu na spektakl przekażemy na leczenie Zuzy.

#Zuzawstań