Siedziba FKM

W lutym 2013 roku Fundacja Kamila Maćkowiaka wygrała w konkursie ofert na lokal przy ulicy Sienkiewicza 55 w ramach programu “Lokale dla kreatywnych”, organizowanego przez Urząd Miasta Łodzi.

Otrzymany lokal został przekazany Fundacji do generalnego remontu.
Własnymi środkami i siłami ekipy FKM udało się stworzyć w pełni przystosowaną do działań statutowych siedzibę Fundacji.

Z pomieszczeń oddanych nam do zagospodarowania powstało funkcjonalne biuro, sala prób, garderoba oraz studio fotograficzne.

Siedziba FKM

Drodzy Widzowie i Przyjaciele Fundacji,

Ze względu na panujący stan zagrożenia epidemicznego i wynikające z niego zasady zachowania dystansu społecznego, podczas spektakli Teatru Fundacji Kamila Maćkowiaka nie będzie obowiązywała numeracja miejsc na widowni. Nasz zespół będzie wskazywał Państwu miejsca indywidualnie, tak, aby każdy z Gości czuł się bezpiecznie podczas spotkania z Teatrem.

Mamy nadzieję, że tę niedogodność wynagrodzą Państwu nasi Artyści. Dziękujemy za wyrozumiałość i za to, że jesteście z nami w tej trudnej sytuacji.

Pozdrawiamy i do zobaczenia,
Zespół Fundacji Kamila Maćkowiaka.