Kamil Maćkowiak nominowany do Nagrody Człowiek Roku Dziennika Łódzkiego

Kilka lat temu, kiedy odchodził z teatru Jaracza, nikt nie pomyślałby nawet, że kilka lat później będzie świętował siódmą już premierę we własnym teatrze. Udało mu się stworzyć teatr niezależny – taki, w którym każdy z Widzów znajdzie coś dla siebie i do którego każdy z nich będzie z przyjemnością wracał. Jako prezes własnej fundacji zgromadził wokół siebie ludzi, którzy pomagają mu ten ambitny cel realizować i których jako coraz sprawniejszy lider wspiera. Ostatnich kilka lat to pasmo sukcesów zarówno Kamila Maćkowiaka jako aktora, jak i Kamila Maćkowiaka jako prezesa własnej instytucji kulturalnej. Maćkowiak jest laureatem kilkudziesięciu nagród teatralnych, otrzymał także Nagrodę Sejmiku Województwa Łódzkiego i Nagrodę Prezydent Miasta Łodzi Hanny Zdanowskiej – obie za osiągnięcia w dziedzinie kultury. Został nominowany do nagrody Człowiek Roku Dziennika Łódzkiego. Jeśli i Państwo chcieliby oddać na Kamila Maćkowiaka swój głos, gorąco do tego zachęcamy.

Głosowanie trwa do 13 lutego, a swoje głosy można oddawać za pomocą SMS o treści CK.215 przesłanego pod numer telefonu 72355 Dziękujemy za każdy oddany na Kamila głos!