ławeczka na piotrkowskiej

Przedsylwestrowa zabawa z “Ławeczką na Piotrkowskiej”

DOBRA ZABAWA – po pracowitym roku i spędzonymi za stołem świętach, to liczy się najbardziej. Z myślą o Was, nasi Drodzy Widzowie, na zakończenie 2015 r., Fundacja Kamila Maćkowiaka przygotowała wieczór pełen humoru i przyjemności.

Zaczynamy od Waszego ulubionego spektaklu „Ławeczka na Piotrkowskiej”. Premierę miał rok temu, w Sylwestra, i już wówczas o miejsca było trudno… Bohaterowie tego komediowego spektaklu bawią Was nieprzerwanie do dziś, czego dowodów dostarczacie nam Państwo na co dzień, postanowiliśmy zatem, że to właśnie oni towarzyszyć będą nam wszystkim w przeddzień Sylwestra.

Ale spektakl, to dopiero początek – na ten pełen humoru wieczór przygotowaliśmy dla Państwa także inne atrakcje: będzie można wygrać szereg nagród w przedsylwestrowej loterii marki ORIFLAME i skorzystać z porad kosmetycznych oraz zabiegów specjalnie na ten wieczór przygotowanych przez konsultantki firmy.

A skoro mowa o makijażu – charakteryzująca bohaterów spektaklu „Ławeczka na Piotrkowskiej” wizażystka i stylistka Patrycja Jundo dla wszystkich pań przygotowała niespodziankę. Wśród widzów spektaklu rozlosujemy dwa zaproszenia na wykonanie profesjonalnego makijażu z dowolnej okazji i w wybranym przez zwyciężczynię terminie.

Na zakończenie wieczoru wszyscy nasi goście zostaną zaproszeni na bankiet, który specjalnie na ten wieczór przygotuje Restauracja Piwnica Łódzka.

Wszystkich zatem gorąco namawiamy – zamiast narzekać, że trwa tak krótko, rozpocznijmy zabawę Sylwestrową dzień wcześniej! Obiecać możemy jedno – z nami na pewno nie będziecie się nudzić!
Bilety w cenie 55zł (parter) i 35zł (balkon) kupić można na naszej stronie w zakładce „bileteria” oraz zarezerwować pod numerem 794 460 500.

Zabierzcie rodzinę, przyjaciół, sąsiadów i zapraszamy do wspólnej, przedsylwestrowej zabawy z Fundacją Kamila Maćkowiaka i uroczą parą, która po raz kolejny ku Państwa uciesze zasiądzie na Ławeczce na Piotrkowskiej.

rezerwacja biletów – BILETERIA »
sprawdź wszystkie terminy – REPERTUAR »