Ratujmy Teatr Fundacji Kamila Maćkowiaka

Drodzy Widzowie,
Teatr Fundacji Kamila Maćkowiaka nie ma stałej dotacji, a w obecnej sytuacji, nie grając spektakli, po prostu na siebie nie zarabia. Pojawiła się zatem zatrważająco realna groźba zamknięcia naszej działalności.

Bardzo wierzymy, że uda się do tego nie dopuścić. Dlatego uruchomiliśmy zrzutkę, na którą można wpłacać dowolne, nawet te najmniejsze kwoty.
Wiemy, że nikogo z Was ta trudna sytuacja nie ominęła, że nie jesteśmy w niej w żaden sposób wyjątkowi… Walczymy jednak o miejsce, które było naszym spełnionym marzeniem, a wielu z Was dawało emocje, których potrzebowaliście.
Stąd nasza prośba – jeśli tylko możecie, wesprzyjcie nas.

Dziękujemy Wam bardzo za każdy gest.

Drodzy Widzowie i Przyjaciele Fundacji,

Ze względu na panujący stan zagrożenia epidemicznego i wynikające z niego zasady zachowania dystansu społecznego, podczas spektakli Teatru Fundacji Kamila Maćkowiaka nie będzie obowiązywała numeracja miejsc na widowni. Nasz zespół będzie wskazywał Państwu miejsca indywidualnie, tak, aby każdy z Gości czuł się bezpiecznie podczas spotkania z Teatrem.

Mamy nadzieję, że tę niedogodność wynagrodzą Państwu nasi Artyści. Dziękujemy za wyrozumiałość i za to, że jesteście z nami w tej trudnej sytuacji.

Pozdrawiamy i do zobaczenia,
Zespół Fundacji Kamila Maćkowiaka.