szkolenia-fkm

Zapraszamy na szkolenia w FKM

SZKOLENIA W FUNDACJI KAMILA MAĆKOWIAKA

Fundacja Kamila Maćkowiaka poza swoją główną działalnością teatralną, w ramach programu FIO, w 2014 r. przeprowadziła cykl szkoleń biznesowych z zakresu komunikacji, wystąpień publicznych oraz kultury w organizacji. Szkolenia skierowaliśmy do organizacji pozarządowych z regionu łódzkiego. Uczestniczyło w nich ponad 60 osób. Pozytywne opinie i pytania uczestników o kolejne szkolenia w naszej Fundacji są powodem wznowienia cyklu spotkań szkoleniowych, o znacznie szerszym zakresie.
W kwietniu 2016 rozpoczynamy szkolenia z następujących zagadnień:

• AUTOMOTYWACJA
• WYSTĄPIENIA PUBLICZNE
• MOTYWOWANIE INNYCH
• NEGOCJACJE
• KULTURA W ORGANIZACJI
• KOMUNIKACJA INTERPERSONALNA

Poza ofertą typowo szkoleniową przygotowaliśmy dla naszych słuchaczy indywidualne konsultacje z zakresu stroju i makijażu biznesowego prowadzone przez doświadczoną stylistkę – wizażystkę.
Naszą ofertę kierujemy zarówno do grup otwartych/ zamkniętych jak i indywidualnych odbiorców.
Proponujemy szkolenia w niewielkich, sprzyjających koncentracji i przyswajaniu wiedzy grupach składających się maksymalnie z 12 uczestników.

Koszt szkoleń:

grupa otwarta: 200 zł
za 1 dzień szkoleniowy za osobę
grupa zamknięta od 10 do 12 osób: 4000 zł
za 2-dniowy moduł szkoleniowy

Rekrutację na szkolenia rozpoczynamy 5 kwietnia 2016 a pierwszy cykl szkoleń odbędzie się już pod koniec kwietnia w systemie weekendowym w godzinach 11.00-16.00 w siedzibie Fundacji Kamila Maćkowiaka, ul. Sienkiewicza 55 /31.

Rekomendacje:

rekomendacje